Antonio Riveras Grafix Studio webbdesign Webbdesigner & Wordpressutvecklare
Grafix Studio drivs av Antonio Riveras, webbveteran och Wordpressentusiast! Tillsammans med Er bygger jag snygga, stilrena och funktionella hemsidor för dagens moderna webb.

Hör av dig med nedanstående formulär så återkommer jag så snabbt jag kan!

jQuery Content Sliders till Wordpress - Grafix Studio

jQuery Content Sliders till WordPress

 


Har ni följt mig den senaste tiden så har ni säkerligen sett på mina kundjobb och hemsidor att jag tycker om att använda bildspel och innehållshanterare skapade med jQuery.

jQuery Content Sliders i kombination med WordPress låter mig skapa trevliga headers/sidhuvud som samtidigt är funktionella och kan styras av användaren.
Jag tänkte här nedan lista ett par jQuery Content Slider plugins som är optimala att använda tillsammans med WordPress.

Featured Content Slider


Med denna slidern kan du visa utdraget ur ett inlägg tillsammans med den tillhörande bilden som du specificerat som inläggsminiatyr. Hur jag använt den kan du läsa om här.
En stilren fade-effekt där du har kontroll över en stor bild, små thumbnails, utrdag och rubriker.
Featured Content Slider

Simple Content Slider


Med hjälp av en enkel lista och lite jQuery inställningar kan du snabbt och smidigt ha denna simpla bildspelaren igång. Den hanterar givetvis även text och bild. Du har primärt kontroll över hastighet, slide-effekt och storlek.
Simple Content Slider

Auto-Playing Featured Content Slider


Denna slider följer samma princip som Featured Content Slider, men skillnaden är att den har auto-play och miniatyrerna är tänkta att bara innehålla bilder. Du har självklart även här kontroll över text, bild, hastighet och storlek.
Auto-Playing Featured Content Slider

Start/Stop Slider


En automatiskt slider där du kan stoppa eller spela upp animationen med hjälp av en knapptryckning. Simpel att sätta upp och kontrollera.
Start/Stop Slider

BarackSlideShow


Ett litet och trevligt script till en väldigt funktionell och snygg slider. Namnet har den fått från Barack Obamas kampanjsida.
BarackSlideShow

Känner du till en Content Slider som är optimal att använda för en av WordPress tillgängliga funktioner?? DDela med dig

Fler inlägg om WordPress

 

grafixother

Grafix Studio är en studio som fokuserar på att producera snygga och stilrena hemsidor i Wordpress sedan 2007. Vi brinner för användarvänliga hemsidor.

Våra hemsidor är mobilanpassade och användarvänliga genom tekniken responsive web design. Vi erbjuder även kurser i Wordpress runtom i hela landet!

Kurs i att bygga hemsida, Kurser i Wordpress

Vi finns i Malmö!